La data de 17.10.2011, Sectia 19 Politie a fost sesizata de S. Valentin de 28 ani, cu privire la faptul ca, in jurul orelor 14.00, in timp ce isi desfasura activitatea de agent de paza in incinta unui complex comercial din Sos. Alexandriei, sectorul 5, a fost agresat fizic de patru indivizi necunoscuti, care l-au lovit cu pumnii si picioarele la nivelul fetei si corpului, acestia fiind insotiti de aproximativ 10 tineri, inarmati cu arme albe, respectiv sabii si cutite, iar prin comportamentul, gesturile si expresiile jignitoare proferate, au provocat scandal in incinta complexului, au tulburat grav ordinea si linistea publica si au perturbat activitatea comerciala.
In urma cercetarilor desfasurate au fost identificati patru dintre autori, iar la data de 26.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul luptatorilor de interventie din cadrul Politiei Capitalei - S.S.I.R., in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 5, au efectuat doua perchezitii domiciliare, in zona cartierului Bucuresti - Magurele, la locuintele lui N. Florin de 20 de ani, N. Bruneto de 21 de ani si N. Samson de 19 ani.
Cu ocazia perchezitiilor efectuate, au fost descoperite si ridicate in vederea cercetarilor: 10 cutite, 3 bormasini electrice, 2 flexuri, un ferastrau circular si o imprimanta.
De asemenea, au fost depistati N. Florin si N. Samson, care au fost condusi la sediul sectiei, in vederea audierii si prezentarii la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5.
Totodată, a fost depistat si condus la sediul Sectiei 19 Politie si N. Florin, coautor la comiterea faptei.
Cei trei sunt cercetati in stare de retinere, sub aspectul comiterii infractiunii de "Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", urmand a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.