La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 08:00, J. Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. Timisoara, dinspre str. Valea Cascadelor catre CET Vest.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 111, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers catre stanga, moment in care a acrosat un autoturism marca Ford, condus de G. Andreea de 26 de ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie de mers.
Din impact, autoturismul Ford a patruns pe sensul opus de mers de circulatie intrand in coliziune cu un stalp de iluminat public.
In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui A. Ana de 25 de ani, care a ramas internata la spital, ranirea grava a lui D. Larisa de 32 de ani, care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu, iar G. Andreea si D. Claudia de 25 de ani, din Bucuresti, au fost ranite usor si au fost indrumate, de la spital, la domiciliu. Toate persoanele accidentate se aflau in autoturismul marca Ford.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, totodata li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 14:15, V. Mirela de 35 de ani, din Bucuresti, a condus a condus un moped pe Sos. Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. Nicolae Canea.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Nicolae Apostol, circuland pe contrasens, a intrat in coliziune cu un autoturism marca Mitshubishi condus de C. Cristian de 43 de ani, din Bucuresti, care circula pe Sos. Colentina, dinspre str. Nicolae Apostol.
In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a conducatoarei mopedului care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Ambii conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, totodata li s-au recoltat probe biologice in vedrea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.