Stiri pe surse: Dupa ce Victor Ponta a zis ca Liviu Dragnea intra in INCHISOARE, fostul premier a primit raspunsul: INFANTILISMUL i-a confiscat capul (Autor: Cristi Selaru)
Victor Ponta a anunțat ca Liviu Dragnea va ajunge in inchisoare, cand nu va mai fi presedinte al PSD. Fostul premier a primit raspunsul imediat de la un lider al PSD. Dumitru Buzatu, seful PSD Vaslui, a spus, joi seara, la Digi 24, ca Ponta are capul confiscat de infantilism.
- Infantilismul i-a confiscat capul lui Victor Ponta. El si-a dat adevarata valoare in 2015, cand a plecat de capul lui din fruntea Guvernului, a spus Dumitru Buzatu.
Liderul social-democrat a vorbit si despre un fost ministru din echipa lui Mihai Tudose, Mircea Titus Dobre, care a demisionat din PSD si s-a inscris in noul partid condus de Victor Ponta, PRO Romania.
- Merge intr-o masina prea mare si ii apasa pe creier. Ei transfera insuccesul lor asupra PSD si asupra sefului PSD. Putea sa mai astepte puțin si, poate, vreodata, putea sa ia cuvantul intr-un organism am partidului si il auzeam ce ne propune. Poate il inlocuiam pe domnbul Dragnea cu domnul Titus Dobre. El e un mare ideolog al PSD, a zis, ironic, Buzatu.