Stiripesurse.ro informeaza: Un fost deputat dezvaluie cum si-a gasit Ponta SFARSITUL in PSD: A pierdut TOT (Autor: Andrei Radu )
Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a gresit Victor Ponta si care este motivul atacurilor lansate de fostul premier in ultima perioada:
- Victor Ponta incearca sa-si isi scape pielea, atacand in toate partile. Dansul are 3-4 lucruri grave in istoria guvernarii. Primul este Rompetrol-KazMunaiGaz, al doilea sunt contractele acordate lui Ghita, al treilea este celebra incercare de a opri culoarul auto IV Pitesti-Sibiu si de a-l reorienta prin Brasov. Toate sunt deocamdata neanalizate. Victor Ponta a avut o sansa formidabila sa stea doua mandate la conducerea guvernului, sa faca lucruri bune pentru Romania. In ciuda tuturor avertismentelor, si-a indepartat partenerul, pe Crin Antonescu, a candidat la presedintie, desi i s-a spus clar ca va pierde, s-a inconjurat de o clica de sicofanti si a pierdut tot. Victor Ponta nu mai are nicio sansa in PSD, pentru ca:
1) a dus partidul in situatia sa candideze la presedintie cand nu era rolul sau; rolul sau era sa conduca puterea executiva, nu sa obtina functia prezidentiala;
2) a lasat partidul fara guvernare cu un an inainte de alegeri, ceea ce a fortat partidul sa ia aceasta decizie radicala, sa se duca la dreapta ca sa-si recastige propriul bazin. Ce si cum a facut Ponta il descalifica pe vecie in interiorul PSD.
Ion Iliescu ar fi oricand reales presedintele partidului. Adrian Nastase, desi condamnat, daca se intoarce acum, este oricand reales presedintele partidului, chiar daca nu ar mai avea functie executiva sau legislativa. Dar Mircea Geoana si Victor Ponta nu vor fi niciodata realesi. Au facut lucruri impotriva spiritului si atmosferei din acest partid. Iar cand au pierdut functia de presedinte, au aruncat cu noroi asupra partidului. Acest comportament nu se iarta, a spus Alin Teodorescu.

Sursa: Stiripesurse.ro