Un site politic informeaza: Deputata PSD - declaratia anului in politica
Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, ii apartine ceea ce ar putea fi, in opinia nostra, declaratia anului in materie de politica, facuta recent, intr-o luare de cuvant in parlament.
- Romania este, totusi, o tara francofona si pare ca a uitat acest lucru. De aceea, speranta mea este ca, indiferent de rezultatul final al alegerilor prezidentiale de la Paris, chiar daca este de dorit o victorie a domnului Macron, se vor face pasi importanti spre reinnodarea relatiilor dintre noi si francezi, a declarat deputata Andreea Cosma.
Tot din presa am aflat si alte amanunte picante despre Andreea Cosma, cea mai sexy deputata din aceasta legislatura. Deputata Andreea Cosma este o fosta cantareata cu numele de scena Deea. In prezent, Andreea este notarita, mama, divortata. Andreea Cosma le este cunoscuta prahovenilor pentru pictorialele sexy si pentru incercarea esuata de a urma, in primii ani ai tineretii, o cariera muzicala. Inzestrata de mama natura cu forme apetisante, Andreea, sau Deea - cum isi spunea pe atunci - a mizat pe fizicul ei in singurul videoclip pe care l-a realizat. Imbracata sumar, in lenjerie metalica sau din dantela, cu parul vopsit blond, tanara se unduia pe ritmuri R&B, cantand despre iubire inselata. In 2008, tanara s-a casatorit cu Rami Saad, un cetatean de origine libaneza. Nunta ca-n povesti a avut loc in Beirut (Liban), iar mireasa a purtat o rochie in valoare de 22.000 de dolari, brodata cu cristale Swarovski. Fastuosul eveniment ar fi costat 250.000 de dolari, insa mariajul nu a durat, in ciuda faptului ca cei doi au devenit parintii unei fetite, Chloe. Andreea a postat filmul nuntii pe contul personal de YouTube.
Surse: Inpolitics.ro si Click.ro