Realitatea.net informeaza: Coreea de Nord este perfect echipata cu arme nucleare si termonucleare si ar putea distruge lumea daca este atacata, potrivit lui Alejandro Cao de Benos, un activist politic spaniol aflat in relatii stranse cu regimul de la Phenian.
Nimeni nu se atinge de Coreea de Nord, iar daca o vor face, poporul coreean se va apara cu arme si rachete devastatoare, a declarat Alejandro Cao de Benos, care se auto-proclama delegat international al Coreeii de Nord.
Spaniolul care este emisar special al ministrului de Externe nord-coreean spune ca tara condusa de Kim Jong-un este pregatita perfect pentru un razboi nuclear.
Avem bomba cu hidrogen, a declarat spaniolul in presa din Argentina, potrivit The Independent.
In timp ce SUA are mult mai multe rachete decat Coreea, spune emisarul dictatorului Kim Jong-un, nu conteaza cantitatea, ci potentialul de detonare. O singura bomba termonucleara este de 100 de ori mai puternica decat una nucleara.
Trei sau patru astfel de bombe termonucleare sunt suficiente ca sa puna capat lumii, a mai spus Cao de Benos.
Comentariile si amenintarile vin pe fondul tensiunilor in crestere dintre SUA si regimul nord-coreean. Trump a amenintat tara asiatica cu represalii in cazul unor noi teste nucleare.