MEDIAFAX informeaza: Liviu Dragnea cere comisie parlamentara pentru Ciolos si Dragu: Bugetul pe 2017 are o gaura de 10 miliarde si trebuie sa dea explicatii
- Este foarte posibil ca luni, o sa ma consult cu colegii mei, sa initiem o comisie de ancheta, pentru ca ceea ce s-a intamplat la Ministerul de Finante este ilegal. Ei au estimat pe hartie, avand la baza probabil niste angajamente scrise din partea unor decidenti, ca veniturile in Romania la finalul anului 2016 vor creste cu aproape trei miliarde. Drept pentru care au facut o rectificare pozitiva. Asta era undeva in 23 noiembrie. 31 decembrie ne arata ca veniturile sunt mai mici cu 10 miliarde sau cu 14, o sa primesc toate datele maine dimineata. Asta este total ilegal. Cine a mintit cu aceste date, ceea ce nu s-a mai intamplat in Romania, va trebui sa plateasca, a afirmat, la Romania Tv, Liviu Dragnea.
El a nominalizat 5 persoane care trebuie sa dea explicatii: prim-ministrul, ministrul de Finante, ministrul Fondurilor Europene, seful ANAF si presedintele Consiliului Fiscal.
- Suntem in situatia in care bugetul Romaniei pe anul 2017 are o gaura de 10 miliarde de lei, pe care o vom acoperi, dar care puteau sa se duca in alte lucruri bune pe care puteam sa le facem, a subliniat Dragnea.