Sokant.ro informeaza: Editorial crunt la adresa lui Iohannis: Incalcarea Constitutiei, lipsa de democratie si anvergura politica, smecherie de doi lei
- Prin cele doua mari gafe incalificabile pe care le-a comis marti, dl. Iohannis si-a dat arama pe fata, aratand nu numai o descalificanta lipsa de anvergura politica, ci si un soi de smecherie de doi lei, scrie Octavian Stireanu in ultimul editorial. El considera ca prin consultarile care au avut loc, Iohannis intra din nou cu cizma in vitrina Constitutiei, pentru ca scopul sau era de-o parsivenie uluitoare:de a incerca alaturarea perdantilor in alegeri intr-o coalitie care sa depaseasca scorul PSD!
- Micimea atitudinii sale s-a impletit, apoi, cu perfidia unei smecherii de duzina, prin convocarea unor asa-zise consultari cu partidele. Si aici si-a cautat o acoperire, crezand ca toti sunt prosti si vor cadea pe spate cand vor auzi ca sunt invitati la Cotroceni de augusta persoana a presedintelui. Numai ca, si in acest caz, temeiul constitutional invocat este unul fals, situatia politica nefiind nicicum in stadiul consultarii pentru desemnarea unui premier, cum a fost motivata respectiva convocare. Parlamentul nou nu s-a constituit, cel vechi e inca in exercitiu, iar BEC nici n-a anuntat rezultatele finale (n.r. - intre timp le-a anuntat). Si ce daca?! dl. Iohannis intra din nou cu cizma in vitrina Constitutiei, pentru ca scopul sau era de-o parsivenie uluitoare:de a incerca alaturarea perdantilor in alegeri intr-o coalitie care sa depaseasca scorul PSD! , scrie editorialistul Octavian Stireanu.

Sursa: http://sokant.ro/editorial-crunt-la-adresa-lui-iohannis/