Stirpesurse.ro: Cristian Tudor Popescu rade de Dacian Ciolos: E ca o virgina care face de toate (Autor: Gabriel Zamfirescu)
Noua postura a lui Dacian Ciolos de locomotiva a celor de la PNL in campania electorala nu e deloc pe placul lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul spune ca premierul face politica si este in campanie electorala in timp ce sustine ca ramane neangajat politic.
- Stiti cum e domnul Ciolos acolo pus? Asa cum am fost pus eu odata cap de trenulet. Era mare inghesuiala la cinema, la un film. Nu mai erau bilete. Si un grup de 2-3 tovarasi, cu care eram un colectiv inchegat, a hotarat sa ma puna pe mine in fata si m-au impins, cu mutra asta pe care o mai stiu oamenii de la televizor, ca sa putem sa intram pentru ca nu aveam bilete. Si marturisesc cu aceasta ocazie blatul negru pe care l-am facut atunci. Asta face si domnul Ciolos. Deja a ajuns atat de departe domnul Ciolos de ceea ce discutam aici, cu decalogul. Hopa, incep sa ma simt un fel de Popa Prostu' cu ce spuneam eu acolo. Va sa zica se duce la miting (mitingul organizat de PNL pe 6 noiembrie -n.r.), da? Mitingul pro-Ciolos unde vor veni cei 50.000 de urmasi ai celor din Colectiv. Duminica. Pai nu pot atunci sa spun despre ce face domnul Ciolos decat asta: era la mine in cartier, cand eram mai tanar, era o fata care facea de toate, cu exceptia amorului normal. Era virgina. In rest era virgina. Imi pare rau. Nu pot sa-i spun altceva domnului Ciolos. Cum dom'le? Adica, nu prea e bine ca mi se foloseste imaginea. Sunt nemultumit. Pai daca nu e bine, de ce nu ai interzis? De ce nu ai spus: dom'le, nu-mi folositi imaginea? E peste tot, pe toate gardurile, domnul Ciolos cu PNL. Si dansul este usor nemultumit. Ce-i asta? Ce v-am spus. Fata virgina, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.