Stiripesurse.ro: Lia Olguta Vasilescu DA CARTILE PE FATA: Ce-i pregateste PSD lui Klaus Iohannis dupa alegeri (Autor: Cristi Selaru)
Klaus Iohannis a anuntat ca Dacian Ciolos e omul pe care-l va propune premier dupa alegerile parlamentare din iarna. PSD si ALDE, prin vocea liderilor lor, au sarit la atac. Motivul: cele doua partide, conform sondajelor, ar putea face majoritate parlamentara si spun ca din randul lor ar trebui propus premierul. Vicepresedinte al PSD, Lia Olguta Vasilescu da cartile pe fata si anunta ce i se pregateste lui Iohannis daca indrazneste sa propuna premier un alt personaj care nu apartine majoritatii parlamentare.
- Si daca ne aresteaza pe toti, tot nu castiga alegerile. El a facut ca noi toti ceilalti, penalii. Eu am ajuns in catuse pentru ca am varuit niste fatade, adica ceea ce a facut si el la Sibiu. El ii considera pe romani foarte prosti de le spune romanilor pe cine sa voteze. El se trezeste dintr-un somn adanc sau intre doua avioane si zice: ia, ce nu le-am spus eu romanilor azi? Eu sunt convinsa ca va pune premier exact pe cel pe care si-l doreste poporul. Altfel, exista si procedura suspendarii si altele, a spus Lia Olguta Vasilescu la Romania TV.