miscareaderezistenta.ro : Victor Ponta: Avem cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani (Autoare: Magda Marincovici)
Fostul premier Victor Ponta a declarat joi seara, la Antena 3, ca lucrurile urmeaza sa se inrautateasca in Romania, ca premierul Ciolos este captiv in secta Soros si ca e nevoie in acest moment de un partid nationalist, nu in sensul extremist.
- Suntem intr-un context regional pe care nu l-am mai vazut de mult timp. Nu mai avem niciun prieten in jur. Anul trecut am facut un grup, la Craiova, unde am fost trei premieri. Anul acesta au fost tot trei, dar Romania nu a fost acolo, a fost cel al Ungarieil. Din punt de vedere economic, anul viitor lucrurile vor merge prost. Si stiti cum e, cand e o criza, tarile care supravietuiesc sunt cele cu lideri puternici. Noi avem cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani. Eu cred ca domnul Iohannis este un lider slab. Cred ca domnul Ciolos este un lider si mai slab.

Pregatit sa jure cu mana pe Biblie

In legatura cu recentul sau dosar supranumit Tony Blair, Victor Ponta a explicat ca nu se poate pune problema de semnat candidaturi contra cost si a explicat ca este pregatit sa jure cu mana pe Biblie acest lucru.
- Am fost 6 ani presedintele PSD. Am semnat mii de candidaturi, primari, CJ, deputati, senatori, europarlamentari. Romania este un sat mic, pana la urma. Toti stim lucrurile. Nu doar ca va jur, cu mana pe Biblie, ca nimeni nu a venit la mine sa imi ofere bani, nici macar nu au indraznit. Repet, cand vorbesc de sute de parlamentari, de mii de consilieri, nu se putea in sase ani sa nu auziti de aceste lucruri. Nu am facut niciodata asa ceva, nu cred ca cineva in pozitia mea a facut acest lucru. Dovada este ca nimeni nu m-a acuzat de asa ceva.
- Daca sunt acuzat de ceva, e dreptul meu constitutional sa ma apar. Sa spun punctul meu de vedere. M-am dus in fata judecatorului, l-am spus acolo. Si apoi cu interdictia de plecare din tara. Domne, sunt vreun Osama bin Laden? Aveam sa ma duc sa ma intalnesc cu cinci prim-ministri si de la DNA mi-au zis ca mai bine sa nu ma duc, mai bine sa nu se afle acolo. S-a pronuntat judecatorul si s-a pronuntat la fel. Ieri am fost plecat din tara. Am o obligatie sa plec si sa vorbesc cu un premier vecin si prieten.

Ciolos, captiv al sectei Soros

Fostul premier Victor Ponta a mai vorbit despre faptul ca Dacian Ciolos a devenit captiv al sectei Soros si nu se mai consulta cu nimeni.
- Da, exista o secta Soros. E vorba despre toti acesti oameni trimisi cu burse Soros in strainatate si indoctrinati, care spun despre cei care au votat USL-ul ca sunt comunisti, corupti, ca au votat pentru o galeata de malai. Asta e o gandire fascista", a declarat Ponta. In legatura cu ultimele iesiri ale ambasadorilor SUA din Republica Moldova si Romania, Ponta spune ca se teme ca nu cumva marile puteri sa fi stabilit deja niste lucruri impotriva tarii noastre.
- Cu toti suntem pro americani, dar sunt convins ca ambasadorii americani nu fac greseli, a precizat Victor Ponta.

Partidul Romania Unita

In ceea ce priveste Partidul Romania Unita, Victor Ponta a explicat ca el doar a dat niste sfaturi liderului acestei formatiuni, Bogdan Diaconu. Victor Ponta considera ca e nevoie in acest moment si nu exista in Romania un partid nationalist, nu in sensul extremist. Exista un electorat care se simte reprezentat nu de PSD, nu de PNL, nici macar de ALDE, ci de un partid nationalist care sa nu fie extremist. Daca vreti, contributia mea se reduce la ce am discutat cu Bogdan Diaconu, caruia i-am zis:
- Ai grija ca, daca exista o linie peste care treci, nimeni nu va vrea sa aiba de-a face cu tine.

Sursa: miscareaderezistenta.ro