stiripesurse.ro informeaza: Sedinta importanta la PSD: Dragnea, mesaj despre noul dosar al lui Ponta (Autor: Florin Puscas)
Miercuri dimineata, la sediul PSD are loc sedinta Biroului Permanent National al social-democratilor. Presedintele Liviu Dragnea le-a transmis colegilor din conducerea PSD un mesaj despre situatia lui Victor Ponta, urmarit penal de DNA intr-un nou dosar.
- Vreau sa va rog sa va pastrati echilibrul. Sa intelegeti ca se trage in noi din toate partile, si din interior, si din exterior. Vreau sa ramaneti uniti, asa cum am facut-o de fiecare data, pentru ca am mai trecut prin astfel de situatii, si echilibrati si vom trece si peste asta, vom trece chiar foarte bine, a afirmat Dragnea.
Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, de catre procurorii DNA Ploiesti, in dosarul in care a fost audiat marti. Potrivit unui comunicat de presa al DNA, Victor Ponta este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani.