miscareaderezistenta.ro: Dragnea il vrea pe Ponta presedintele Camerei Deputatilor (Autoare: Gabriela Antoniu)
Liderul PSD Liviu Dragnea spune ca fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor si chiar isi doreste sa ocupe aceasta functie, cei doi urmand sa aiba o intalnire in zilele urmatoare.
- Am stabilit cu Victor Ponta sa ne vedem, dupa Paste, si pentru functia de presedinte de la Camera Deputatilor, dar si multe altele. O sa convenim si o sa anuntam si partidul. Eu nu fac astfel de anunturi la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru aceasta functie. Victor Ponta era un presedinte mai bun decat actualul presedinte al Romaniei, a spus Liviu Dragnea, luni seara, la Romania TV.
El a spus ca are multe lucruri de discutat cu Ponta, inclusiv despre reimplicarea lui in partid, sustinand ca partidul are nevoie de el, el are nevoie de partid, dar si Romania are nevoie de refacerea echipei Ponta-Dragnea.
- Este vorba de o discutie larga, pe care o vom avea pentru a maximiza sansele la locale si parlamentare. PSD are prima sansa, de-aia se intampla si unele lucruri si vom face impreuna un plan corect, cinstit pentru ca PSD sa nu-si piarda sansele in aceste alegeri, a explicat Dragnea.
- Vom face o analiza foarte serioasa, imi doresc ca Victor sa devina presedintele Camerei Deputatilor, a mai spus liderul PSD, referindu-se la intalnirea cu Ponta.
Actualul presedintele al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus miercuri din PSD, dupa ce a cerut demisia lui Dragnea din fruntea partidului in urma condamnarii liderului PSD in dosarul Referendumul. Dupa excluderea lui Zgonea, Dragnea a anuntat ca o decizie privind succesorul acestuia va fi luata dupa Pasti.