Revista blogurilor.ro: SCANDAL monstru in PNL din cauza lui Marian Munteanu
(Autoare: Roxana Popa)
Cu exceptia catorva dintre liderii partidului, printre care si cei doi co-presedinti, care l-au inghitit ca pelicanii pe Marian Munteanu (propunerea lui Iohannis), marea majoritate a liberalilor nici nu vor sa auda de noul candidat la Primaria Capitalei, relateaza National.
- Daca e sa pierdem, macar sa o facem pe mana noastra, cu un liberal!.
Asta au cerut cei mai multi dintre liberalii stransi ieri dimineata intr-o sedinta de urgenta, varf de lance al taberei rebele fiind Mihai Voicu, dupa cum au narat ulterior sursele. Si tot ele au povestit ca multi liberali s-au inflamat dupa ce Marian Munteanu a dat in gropi in direct la TV, unde s-a spart afirmand ca oferta de a fi candidatul PNL i-a fost facuta de Teodor Atanasiu inainte de retragerea lui Ludovic Orban, implicit inainte de inculparea acestuia din urma intr-un dosar penal.
Spiritele fiind cu adevarat incinse, replicile au depasit cadrul amical-colegial. Asa s-a ajuns ca Teodor Atanasiu (tutorele lui Munteanu) sa fie pus scurt la punct (Tu vezi-ti de dosarele tale!) atunci cand a incercat sa pledeze cauza candidatului de import.
Nici co-presedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga nu au fost tratati cu mai multa blandete, liberalii pusi pe harta aruncand asupra lor vina pentru situatia jalnica in care a ajuns PNL. Context in care unii penelisti au pomenit si de obedienta demonstrata de Gorghiu si Blaga fata de Klaus Iohanis.
Revenind strict la alegerile care le scot peri albi in acest an, liberalii anti-Munteanu au cerut trimiterea imediata la plimbare a intrusului si asumarea candidaturii la Primaria Generala de unul dintre liderii partidului. Preferabil de catre Catalin Predoiu, in opinia mai multora. Iar daca acesta insista sa refuze onoarea, de frica patarii CV-ului propriu cu o infrangere, unii dintre liberali se gandesc la represalii concrete. Respectiv sa-l execute pe Predoiu din fruntea PNL Bucuresti. Cert este ca, in urma discutiilor de ieri, cei mai multi dintre liberali sustin ca Marian Munteanu nu va ajunge la startul cursei localelor, sau cel putin nu sub flamura PNL.