Un jurnalist a fost numist secretar de stat in Ministerul Economiei! Este vorba despre Claudiu Vrinceanu (31 de ani), redactor-sef al Wall-Street.ro, una dintre principalele publicatii de business de pe piata locala. El a fost numit secretar de stat pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri. Numirea a fost facuta de premierul Dacian Ciolos si a fost publicata in Monitorul Oficial.
- Am acceptat propunerea ministrului Costin Borc si incep cu incredere activitatea in Minister. Concis, activitatea va insemna inlesnirea dialogului dintre mediul public si comunitatea de business, dezvoltarea de programe pentru IMM-uri si initierea de strategii pentru dezvoltarea mediului de afaceri, a declarat Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al wall-street.ro, pe blogul sau personal.
Claudiu Vrinceanu lucreaza de aproape 11 ani in presa de business, iar in 2005, alaturi de fondatorii si actionarii InternetCorp, a pus bazele Wall-Street.ro, publicatie pe care a condus-o pana in prezent din functia de redactor-sef si project manager.
- Ultimii zece ani au fost fantastici. Am construit de la zero wall-street.ro, un proiect media de business independent, alaturi de o echipa frumoasa si cu sprijinul celor trei fondatori (multumesc, Daniel, Liviu si Mihai). Ma autodefinesc ca un intraprenor intr-o organizatie construita de antreprenori. Gandurile si amintirile imi zboara la zecile de oameni faini pe care i-am coordonat, recunostinta se duce spre colegii alaturi de care am crescut profesional (Raluca, Liana, Andra, Oana, Razvan, Cristina, Dragos, Bianca, Dani, multumesc!), iar increderea se indreapta catre Diana si Raluca, ale mele colege care vor coordona wall-street.ro, respectiv InternetCorp. Sunt convins ca 2016 va fi cel mai bun an din istoria companiei si un an de crestere pentru echipa si businessul Wall-Street.ro, mai spune noul secretar de stat.