Digi24 : Victor Ponta, apel catre romani: SA FACEM FRONT COMUN
Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) si prin cea mai ampla consultare cu mediul de afaceri (in special Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei)! Cred ca in acest moment toti adversarii dezvoltarii, prosperitatii si independentei noastre economice sunt in stare de orice ca sa blocheze aplicarea masurilor din Cod! Fac un apel la toti romanii de buna credinta sa facem front comun impotriva oricaror asemenea tentative evident impotriva interesului nostru ca tara si societate!
O stire care confirma faptul ca reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod Fiscal va avea un efect pozitiv similar!
Afirmatia a fost postata, vineri, pe Facebook, intr-un mesaj completat la o remarca legata de informatia privind cresterea incasarilor la buget din TVA.
- Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) si prin cea mai ampla consultare cu mediul de afaceri (in special Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei)!Cred ca in acest moment toti adversarii dezvoltarii, prosperitatii si independentei noastre economice sunt in stare de orice ca sa blocheze aplicarea masurilor din Cod! Fac un apel la toti romanii de buna credinta sa facem front comun impotriva oricaror asemenea tentative evident impotriva interesului nostru ca tara si societate! O stire care confirma faptul ca reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod Fiscal va avea un efect pozitiv similar!, este mesajul postat de premier.