cristoiublog.ro: Gandul de luni la pranz
PSD pregateste o lovitura - Depunerea demisiei din functia de premier a lui Victor Ponta?!
Observ ca tot mai multi politruci ai fostei guvernari pledeaza pentru revenirea la ciolan a lui Vasile Blaga si a gastii acestuia.
Fiti atenti! Am semnale inca de duminica seara ca PSD-ul pregateste o lovitura surprinzatoare: Depunerea demisiei de catre Victor Ponta. Demisia va fi depusa actualului presedinte. O posibila problema. Traian Basescu trebuie sa se consulte cu presedintele ales. Posibila problema.
Klaus Iohannis nu poate recomanda public pe vreunul din politrucii lui Vasile Blaga. S-ar sinucide inainte de a ajunge la Cotroceni.
Admitand ca Traian Basescu pica in capcana si desemneaza un premier. Cu cine face nenorocitul noua majorite? Cu Gabriel Oprea? Cu Dan Diaconescu? Cu UDMR? Sa fim seriosi!
Sa admitem ca se face un nou guvern cu oameni vechi. Cum va supravietui el iernii? Cum va transpune el in practica fagaduielile electorale ale noului presedinte privind coruptia? Nu de alta, dar oamenii vechi din PDL si PNL sunt si ei profund corupti. Vasile Blaga e varat pana-n gat in afacerea EADS. Cum sa voteze el impotriva Legii amnistiei? Ca sa nu mai spun ca targuielile formarii noului Guvern, dificultatile unei guvernari dupa atatea pomeni electorale vor starni nostalgia dupa Guvernarea Ponta si dezamagirea fata de Klaus Iohannis.
Dvs ce credeti? Isi va depune demisia Victor Ponta?