Premierul Victor Ponta a reusit sa obtina "calificative foarte bune" din partea Bancii Mondiale si a Fondului Monetar International, care au apreciat in mod favorabil rezultatele guvernarii din anul 2013, a declarat marti senatorul Haralambie Vochitoiu, presedintele filialei judetene a UNPR Hunedoara.
"Victor Ponta reuseste, intr-o Europa care nu se simte foarte bine economic, sa obtina calificative foarte bune de la Banca Mondiala si de la Fondul Monetar International, doua institutii pe care nu le banuim nimeni ca ar fi cumva sub amprenta PSD. Deci, aceste doua institutii internationale catalogheaza ca fiind foarte buna guvernarea anului 2013", a afirmat senatorul Vochitoiu, prezent la o conferinta de presa organizata de PSD Hunedoara.
El a apreciat ca Victor Ponta va obtine in alegerile prezidentiale un scor electoral foarte bun, mentionand ca isi bazeaza afirmatiile pe reactiile oamenilor cu care a stat de vorba in campania electorala si pe faptul ca alegatorii incep sa perceapa in mod pozitiv efectele cresterii economice.
"Ceea ce este important este ca aceasta crestere economica incepe sa se resimta si in buzunarele romanilor. Privesc cu incredere perioada care urmeaza. Nu avem voie sa slabim turatia, dar, in ceea ce ne priveste, noi nu vom insista foarte tare pe minusurile contracandidatilor. Electorii sunt mai destepti ca politicienii. Oamenii o sa vada singuri minusurile candidatilor. Noi vom insista pe calitatile candidatului nostru, care nu sunt putine", a conchis senatorul Haralambie Vochitoiu.
Sursa: AGERPRES