AM PRESS : Lui Sorin Oprescu ii face din nou ochi dulci candidatura la presedintie

Jocul de-a candidatura la presedintie care se poarta in USL, divortul vizibil dintre Antonescu si Ponta, primul inca, in mod oficial, candidat la presedintia Romaniei, l-a determinat pe Sorin Oprescu sa-si arate din nou disponibilitatea pentru fotoliul din Cotroceni. Primarul general al Capitalei a declarat , referitor la o posibila candidatura la Presedintie, ca nu exclude "absolut nimic".
Intrebat, conform Mediafax, daca exclude o candidatura pentru Cotroceni, edilul a raspuns: "Nu exclud absolut nimic. In viata, nu exclud nimic". In acelasi context, intrebat daca a fost cautat de partide mari, Oprescu a raspuns: "Daca suna cineva la usa, deschid usa. (...) Sa fiu eu sanatos de cate ori au sunat. Eu am relatii bune cu toata lumea".
Oprescu se lauda cu un procent important de incredere in randul romanilor și se arata mandru de acest lucru. "Ma unge pe suflet", a afirmat primarul Capitalei, potrivit sursei citate.
Tragedia copilului Ionut, sfartecat de cainii maidanezi, i-a scazut lui Oprescu aplombul politic iar scuzele sale inlacrimate n-au convins pe nimeni. Jocurile care se fac in legatura cu candidaturile la Cotroceni i-au readus insa curajul primarului general, curaj de care n-a dus lipsa niciodata.