DeCeNews : Ponta: Basescu va face rau in continuare

Premierul Victor Ponta, invitat duminica seara la emisiunea "Subiectiv cu Razvan Dumitrescu", de la Antena 3, despre ceea ce se intampla pe scena politicii romanesti.
Intrebat daca il mai suporta pe presedintele Traian Basescuinca 68 de saptamani, cat au mai ramas pana cand la Cotroceni va fi ales un alt presedinte, Victor Ponta a raspuns: "Tensiuni au fost tot timpul. Uneori mai vizibile, alteori mai putin vizibile. Anul trecut, dupa decizia Curtii Constitutionale, prin care a fost repus in functie domnul Traian Basescu, a fost destul de clar ca trebuie sa stam pana la sfarsitul mandatului. Evident, fiecare saptamana castigata a fost organizata".
"E bine si e important acest termen de 68 de saptamani. Basescu a facut enorm de mult rau in cei 9 ani de pana acum si va face rau in continuare. Face in fiecare zi aproape, dar incercam sa controlam acest rau", a mai spus premierul.
"Nu cred ca exista un singur om, de partid politic, un om obisnuit, poate doamna Udrea, care sa poata spune ca in acesti ani domnul Basescu i-a facut bine", a adaugat Victor Ponta.