Cotidianul.ro : Sorin Alexandrescu e doar un pion. Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L

"Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
In primul rand vorbim despre un lant de gafe , pornind de la o citare fictiva si culminand cu o actiune de-a dreptul penala a DNA : schimbarea datei si numarului de inregistrare ale comunicatului, doar la cateva secunde dupa ce se dovedise ca era anterior cu 2 zile. Prinsi ca prostii, au dat vina pe un IT-ist, de parca amarasteanul ala ar avea curajul sa schimbe date/numere de inregistrare cum are chef si sa posteze ce-cum-cand i se scoala. Jenant.
Cand insa e vorba de dl. Calin Nistor, care se afla la butoanele DNA in perioada instrumentarii dosarului, totul devine limpede : omul are antecedente hazlii. Sa depui ca probe stenogramele unor inregistrari facute cu o saptamana inainte sa soliciti mandatul...e ceva.
In al doilea rand vorbim despre denuntatorul Mitica Dragomir, prins cu o golanie simpla si extrem de clara : a luat niste milioane de la RCS-RDS care tocmai castigase drepturile de televizare ale Ligii pe care o patroneaza. Acum pozeaza in victima razboiului RCS-RDS-Intact si se jura ca e curat. Daca nici asta nu e spaga mascata, nu stiu care mai e si totusiMitica e liber.
Deci, fara s-o mai lungim, nu cred o iota din tot basmul asta, parerea mea e ca asistam la testul cel mare pentru USL. De ce ?
Intact - Antena 3 - Voiculescu vor face un scandal monstruos aruncand vina fix in spinarea lui Kovesi & Ponta pe care ii vor executa zilnic. Si daca aseara s-au abtinut, azi-maine se va ajunge de la "procurorii lui Basescu" la "procurorii lui Ponta".
La randul lor Ponta & Sebi Ghita vor amplifica scandalul reluand materiale in stilul cunoscut, 10% -reale / 90% inventii tip OTV.
Ca de obicei, Antonescu va pica la mijloc intre cei doi "aliati" si va fi pus din nou in situatia jenanta de la numirea Codrutei Kovesi : "Daca-l injur, e rau, daca-l pup, e si mai rau, mai bine-l dau in p.... ma-sii"
Cat va mai rezista USL ? Nu pariez pe mai mult de 6 luni".

Articol postat pe http://politicata.wordpress.com/