Senatorul GHEORGHE POP a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Dupa batalie, multi viteji se-arata! " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Am sesizat in ultimele zile ca presedintele suspendat - din punctul de vedere al 7,4 milioane de romani - a avut curajul sa-si reia vechile obiceiuri - baile de multime, dupa o pauza de cativa ani! Ani in care a stat ascuns ca ursul in barlog, ca nu cumva sa vada problemele cu care se confrunta romanii si ca nu cumva oamenii sa dea vina pe el pentru guvernarea dezastruoasa a supusilor sai pedelisti!
Traian Basescu a stat ascuns pentru ca nu suporta infrangerea si, ca o fiara ranita, a ales sa fuga de ochii de lumii nefiind capabil sa tina piept esecului politic. L-au prea obisnuit ai lui supusi doar cu procente bune in sondaje comandate, cu cresteri ireale ale economiei, cu false investitii care acum se transforma in lungi procese in instanta si pierderi de miliarde pentru tara! Toate aceste minciuni, ca si fantanile prost gandite si construite ce nu au apa deloc, au dus la "secarea" sau mai bine zis la epuizarea resurselor de manipulare a populatiei si acum vrea sa mai incerce o data! Poate ii reuseste... plimbandu-se cu elicopterul dintr-un colt in celalalt al tarii!
Acum, dupa ce Guvernul USL a reusit sa repare o parte a nedreptatilor comise de pedelisti, Traienel s-a gandit "sa isi masoare" cota de apreciere taman la Sambra Oilor si prin comuna Pestera! La o bere! A prins curaj dupa ce a avut in ultima vreme si cateva tentative de a-si asuma realizarile Guvernului Ponta - ca si cum ar fi meritul sau ca... deh... a coabitat cu Victor Ponta!
Stimati colegi, pe mine - si sunt convins ca nici pe milioanele de romani dezamagiti, care mai simt inca gustul amar, ca de pelin, lasat in vietile lor, in sanul familiilor lor, de guvernarea pedelista - nu ma va mai insela niciodata Traian Basescu, indiferent cate bai de multime va face de acum inainte sau cati oameni simpli vor sta la masa cu el pentru a savura o bere!
Sunt tertipuri basiste folosite in scopul de a mai ciupi procente in sondaje pentru supusi, pe care a inceput deja sa-i trimita pe la televiziuni sa arunce cu noroi in USL.
Am vazut si declaratiile Elenei Udrea care ne acuza ca incurajam lenesii prin masura majorarii ajutoarelor sociale! Dar oare Elena Udrea ar putea trai din 25 de lei - contravaloare unei alocatii de sustinere a familiei - sau din nici 100 de lei - contravaloarea unui ajutor social? Acesti bani nu i-ar ajunge nici macar sa-si cumpere o catarama la vreuna dintre posete, daramite sa hraneasca si sa trimita un copil la scoala!? Este adevarat ca multi oameni au primit ajutoarele sociale pe nedrept, dar cine a incurajat acest fenomen? Oare nu ei, pedelistii?! De noua ani si-au atras electoratul in acest mod, iar acum se dau drept sfinti!
Ceea ce s-a intamplat in doar cateva zeci de ore pentru mine inseamna o simpla demonstratie a bine-cunoscutului proverb "Lupul isi schimba parul, dar naravul ba"!