Moshemordechai.ro: Reciclati! Economisiti energia!

Nici nu s-a terminat bine expozitia canina de la PDL ca au si inceput socotelile "ecologiste". Se tot ciupeste cobza cu discutii despre viitoarea posibila apropiere a PDL de PNL. Ba chiar devine tot mai guresa ideea unei posibile absorbtii a PDL de catre PNL. Si ideile astea vin din surse calificate.
Daca socotelile astea se potrivesc cu realitatea si intr-adevar in directia asta aluneca rogojina, atunci ne asteapta vremuri vesele si muste pe tavan. Ideea ca in felul asta se va ajunge, in cele din urma, la doua partide mari si late ( ca si cum asta ar fi chestie tare desteapta si sanatoasa pentru organism precum calciul pentru oase) e folosita ca argument suplimentar. Si dupa aia mai e un singur pas: alea doua se unesc si ele, iar pe 23 August iesim la defilare.
N-am cum sa nu constat ca astia de la USL au, dupa un an de guvernare, rezultate marete. Adica n-au facut niciun rahat, dar au fost, sunt si par pe mai departe ocupati cu aranjarea a tot felul de combinatii si revarsarea placintei. Singura isprava cu care se pot lauda e ca se poarta ca niste bravi ecologisti, recicland tot ceea ce a dat electoratul la gunoi. Uite asa ne-am trezit cu UNPR-ul premiat si cu bentita de guvernant, cu Becali recuperat de prin saivanul DNA si impins in Parlament, iar acum o sa ne pricopsim si cu un lighean de caltabosi portocalii scosi la zvantat pe sarma din fata magaziei PNL. Totul se recicleaza, boii voteaza. In felul asta se economiseste si energia. Adica nu se mai consuma energie in lupta cu opozitia ( care inceteaza sa mai existe), nu se mai iroseste energie pe exercitiul real al guvernarii, nici pe proiecte sau alte savantlacuri. Ecologie curata! Nici frunza Elenei Udrea nu-i de lepadat la asa ecologeala zdravana. Placinta bio e deja inclusa in meniu, acum urmeaza Branza ecologica, Flutur specie protejata si putem deschide bodega.