WELOCME TO ROXANIA: CRIN, PREA SUBTIL PENTRU CURVISIA EUROPEANA

Presedintele Crin Antonescu a sustinut azi o conferinta de presa in care a cerut Comisiei Europene sa incheie mizeria de MCV, care oricum n-avea nici un sens, fiind doar o felatie prestata de porcuroarea comunista Macovei, o isterica sinistra - o criminala la propriu.
OK, recunosc, am tradus in termeni pe care imbecilii de la Comisia Europeana sa-i priceapa. Crin a fost prea subtil - ironie prea fina, sarcasm prea letal ca sa nu ucida fara ca mortii de vii de la Bruxelles sa mai poata muri: ca asta-i problema, sunt morti de vii, epidermici impaiati.
Deci Crin le-a zis asa, cu alte cuvinte: bai, detracatilor, aratati-mi tara membra a UE in care sa mai fi indraznit voi sa impuneti o lege a presei, o represiune stalinista la adresa drepturilor si libertatilor omului, incepand cu libertatea de expresie. Aratati-mi alta tara care sa fi tolerat ingerintele voastre grosiere, mincinoase, cu motivatie putred de corupta: ca asta faceti, va complaceti in coruptie si va permiteti sa va bateti joc de Romania, o tara verticala si mai valoroasa decat au putut visa vreodata neamurile voastre proaste. De parveniti bolnavi dupa avere.
In mod sigur jigodiile mondialiste spumega. Sa vedeti haznale de laturi pe care le vor indrepta spre Crin Antonescu prin slugile lor din Romania, taraturi tradatoare de tara. Numai ca laturile se intorc in fata imunzilor care le lanseaza.
Superba lectie trasa de Crin Antonescu!