De Ce News : Becali, atac la Tariceanu: E santajat. E in combinatie cu Popoviciu

Deputatul PNL George Becali considera ca liberalii nu trebuie sa dea ocazia PSD de a veni cu propria propunere pentru alegerile prezidentiale, sustinand ca ultimele declaratii ale lui Calin Popescu Tariceanu, privind desemnarea candidatului PNL la presedintie, au fost facute in urma unui santaj, in care ar fi implicat si Puiu Popoviciu.
Imediat dupa iesirea publica a presedintelui PNL, Gigi Becali a comentat declaratiile lui Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu: "Crin nu a vrut sa spuna - Calin Popescu Tariceanu e unealta adversarilor PNL. PSD abia asteapta ca PNL sa propuna pe altul decat Crin Antonescu pentru ca vor spune ca intelegerea a fost pentru Crin si cum intelegerea a picat vom pune si noi un candidat la presedintie. Ponta isi tine promisiunea doar pentru Crin, pentru ca e om de onoare si daca nu se tin liberalii, se spala pe maini", a declarat Becali, potrivit pesurse.ro.
Gigi Becali a oferit si o explicatie a ultimelor declaratii oferite de fostul prim-ministru. "Acest joc Tariceanu il face constient si e o combinatie a lui Puiu Popoviciu in Baneasa unde Tariceanu a luat spaga 7 milioane de euro si acolo e combinatia si cu PDL. Cred ca e un mare santaj, e santajat Tariceanu", a adaugat fostul europarlamentar, care sustine ca fostul premier nu ar trebui exclus din PNL.
"Nu trebuie exclus, trebuie sa ramana pentru a se umple de penibil", a incheiat Gigi Becali.