Welcome to Roxania: DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII

Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
Un drogat bagat in mizerii din care l-a scos taica-sau, mare securist represiv, fost director al inchisorii de la Codlea.
Securistul si mezinul lui, bolnavi dupa avere, l-au escrocat pe celalalt fiu, Sorin, impuscat in decembrie 89, intors in tara, si folosit pentru santaj si trafic de influenta de catre propriu-i tata care pe urma a facut totul ca sa-i fure partea de mostenire cuvenita. Integra famiglie!
Va mai mirati de ce incompatibilii neamului sunt chiar doua dintre cele mai integre - si cu adevarat anticomuniste - persoane din Romania, Mircea Diaconu si Lucia Hossu Longin? Va mai mirati de obsesia patologica a odraslei de tortionar cu privire la cele doua repere? Mai aveti nedumeriri referitoare la tupeul nesimtit cu care secatura acuza fantasmagoric patru liberali din Guvern? Va mai mira ca Basescu il sustine in demersurile lui electorale jegoase?
Si chiar credeti ca aparatcikii de la Bruxelles insarcinati cu MCV-ul si maimutele impaiate din paradisurile fiscale ca Reding chiar nu stiu ce cloaca sustin, in detrimentul integritatii? Partidul Prostitutiei Europene e el insusi o cloaca a travestitilor politici, patronata de o fosta securista si un fost maoist. Deci e normal sa dea crezare unei procuroare comuniste criminale si unui securist, sustinut ca presedinte-impostor la Cotroceni.
Astfel de nemernici sunt pietrele de moara care au tras Romania sub nivelul marii. Ce pedeapsa ar merita pentru impostura lor antinationala?
Deocamdata, ei dicteaza pedepsele. Iar fariseii de la Bruxelles ii sustin, in dispretul dreptatii si adevarului.
Ar trebui ca functionarii pe salarii colosale de la UE sa fie bombardati cu "dosare" privind slugile basiste pe care le ridica-n slavi. N-ar ajunge cateva vagoane ca sa cuprinda toata spurcaciunea lor, hotii hotilor si coruptii coruptilor, totalitarii totalitarilor, care se pretind imaculati si sustinatori ai statului de drept: pe care il calca in picioare, acuzandu-i pe aparatorii lui.
Trimiteti-le despre toti, de la CCR, Parchete,CSM, ANI, banii, etc. Si draga de Udrea, plus fetele cu vanzari anterioare, fratele Mircea si Basescu insusi.Comunicarea USL nici n-ar trebui sa se oboseasca, au totul de-a gata de la Oana Stancu, Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stanciulescu si ceilalti jurnalisti de elita.
In regimul Basescu, pretinsii anticorupti sunt patronii coruptiei, sefii fiscului sunt jupanii evaziunii fiscale si ai crimei organizate,anticomunistii - fosti nomenclaturisti, antisecuristii - ofiteri acoperiti, pretinsii aparatori ai statului de drept - slujitori ai unui regim personal mafiot, tradator de tara. Ultimul e si motivul pentru care impostorii sunt sustinuti de finanta mondiala; cotizeaza pe banii Romaniei. Si impart parandaratul.