citynews.ro: USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara

Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Dupa recitatul sustinut de artistii Ansamblului Folcloric "Junii Sibiului", copresedintele USL Sibiu, Ioan Cindrea, le-a cerut membrilor USL sa nu mai doarma pana in data de 9 decembrie, cand sunt alegerile parlamentare, iar liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, si-a prezentat sloganul de campanie: "Sa-i ARDem pe PDL-isti!"
Veniti din toate colturile judetului, USL-istii nu au reusit de data aceasta, asa cum se anuntase, sa umple Sala Transilvania din Sibiu. Fara stegulete, baloane sau alte materiale electorale, sustinatorii celor noua candidati ai USL Sibiu au asista mai bine de o jumatate de ora la un concert de muzica populara, iar prezentarea candidatilor s-a facut dupa ce s-a intonat imnul de stat al Romaniei.
Cel mai hotarat mesaj a venit din partea presedintelui PSD Sibiu, Ioan Cindrea, care le-a cerut tuturor membrilor de partid ca in perioada imediat urmatoare sa mearga din poarta in poarta si sa ii convinga pe cei nehotarati sa voteze candidatii USL.
"Pana in 9-10 decembrie nu ar trebui sa mai dormim, ar trebuie sa mergem din casa in casa-dumneavoastra, cei de acasa,impreuna cu colegii nostri candidati-sa mergem impreuna la oamenii din judetul Sibiu si sa-i convingem sa aiba incredere in noi pentru ca vom prezenta cu adevarat interesele in Parlamentul Romaniei(...) Trebuie sa stam de vorba cu fiecare si, ce este cel mai important, sa stam de vorba cu cei care se indoiesc:se indoiesc si de noi si de cei care au condus pana acum cateva luni si si-au batut joc de ei", a declarat presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea.
Mesajul liderului liberalilor sibieni, Mircea Cazan, a fost extrem de elocvent pentru dorintele USL. Cazan a declarat ca isi doreste "Sa-i ARDem pe PDL-isti!USL-Victorie!".
Pentru prima data in fata publiculii sibian in calitate de posibil parlamentar, regizorul Sorin Iliesiu, care spera sa fie "adoptat" cat mai curand de sibieni, de care se simte extrem de legat.

LISTA CANDIDATI USL SIBIU:

CAMERA DEPUTATILOR:

COLEGIUL 1 - TAMAIAN IOAN PNL
COLEGIUL 2 - ORLATAN FLORIN-IOAN PSD
COLEGIUL 3 - ROMAN GHEORGHE PSD

COLEGIUL 4 - AXENTE IOAN PSD
COLEGIUL 5 - FRATICIU GHEORGHE PSD
COLEGIUL 6 - CAZAN MIRCEA-VASILE PNL
SENAT:
COLEGIUL 1 - ILIESIU SORIN PNL
COLEGIUL 2 -ARCAS VIOREL PSD
COLEGIUL 3 - NEAGU NICOLAE PNL