MIRCEA DUSA II DA LUI BASESCU DE-O MESA NATURALA

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a convocat pentru marti comisia privind actualizarea evidentei populatiei in acord cu valorile estimative ale recensamantului din 2011. Daca Rusul lui Basescu facea asta atunci cand a primit documentul de la INS, referendumul era validat din start, fiindca listele electorale permanente reale nu pot numara decat cel mult 16 milioane de cetateni cu drept de vot. Recensamantul a vizat populatia stabila, deci, exact baza listelor electorale permanente conform legii referendumului.
Este evident ca referendumul va fi validat.
Cand noii ministri urmau sa depuna juramantul in fata presedintelui Antonescu, cetateanul fara ocupatie, Traian Basescu, tocmai iesea la curticica si declara ca "Dusa, saracul, are o caciula mult prea mare, acum, vara, o sa-i cada pe ochi".
Lumea, inclusiv Mircea Badea, a interpretat ca ratacitul prin Piata Galati s-a referit la freza domnului Dusa, bogata - de altfel, ministrul de Interne e un domn agreabil si elegant. Basescu l-a crezut prost, de fapt, eu am inteles unde-a batut, a zis ca Internele sunt o caciula mult prea mare pentru un om subtire.
Ia-o pe-asta, Basea: Mircea Dusa matura mizeria pe care ai pus-o la cale cu lacheul tau, Rus.
Prin urmare, domnul Dusa ii da lui Basescu de-o mesa naturala. Ca tot ii creste la loc.