Cotidianul.ro : Trecut si prezent cu Traian Basescu (Autor : Sorin Avram)

In 2008, dictatorul venezuelean Hugo Chavez era foarte iritat de faptul ca unul dintre oamenii partidului sau ar putea pierde alegerile regionale. Din aceasta cauza, Hugo Chavez i-a transmis poporului venezuelean: "Daca veti permite oligarhilor sa se intoarca la guvernare, atunci s-ar putea sa ajung sa trimit tancuri ale brigazii blindate pentru a apara Guvernul revolutionar".
Hugo Chavez obisnuieste sa fluture in fata camerelor de luat vederi Constitutia Venezuelei, spunand ca el respecta prevederile acesteia. Diferenta dintre presedintele-dictator Hugo Chavez si presedintele-jucator Traian Basescu este aceea ca cel de-al doilea nu doar ca flutura Constitutia, dar si-a tapat sediul de campanie cu exemplare ale Constitutiei.
Seful tuturor institutiilor de forta ale Romaniei, Traian Basescu, a fost suspendat legal de catre Parlamentul Romaniei.
Referendumul este pentru ca romanii sa se pronunte asupra unor fapte care s-au consumat. Pentru ca romanii sa se pronunte prin "da" sau "nu" asupra a ceea ce a facut, deja, seful regimului Basescu. Romanii nu trebuie sa se pronunte asupra a ceea ce va face suspendatul. Pentru asta avem alegeri prezidentiale. Acolo se decide pe promisiuni. La referendum se decide pe certitudini. Certitudinile au fost validate si de votul Parlamentului Romaniei si de avizul Curtii Constitutionale. Tot "a Romaniei"!
Traian Basescu cere un referendum corect. Dar domnia sa ce ofera?
Partidul lui Traian Basescu cere un referendum corect. Dar partidul ce ofera?
PDL s-a imbracat in alb. Un alb care, in cazul unora dintre liderii partidului, se preteaza la niste dungi verticale negre.
Votati Traian Basescu! Acesta va garanteaza un trecut mai bun. Doar un trecut mai bun, insa in nici un caz un viitor mai bun. Cat despre prezent, nici nu poate fi vorba