Blogul Roxanei Iordache: DA LA REFERENDUM PENTRU SUVERANITATEA ROMANIEI. USL, CEL PUTIN TREI ASI IN MANECA

Saptamana viitoare, la Comisia Europeana, se va discuta situatia din Romania, a acceptat si Schultz, deoarece sangele apa nu se face. Dar e foarte bine, sa mergem - inclusiv sau mai ales presedintele Crin Antonescu -, sa zicem ce avem de zis in apararea noastra, a fiintei nationale si sa venim acasa ca sa-l demitem pe Basescu si sa ne recuperam tara. E nevoie de demnitate. Victor Ponta rezista asaltului antinational infernal, dar trebuie sustinut ca premier al unei tari suverane.
In rest, treaba noastra e referendumul. Nimic altceva nu mai trebuie sa ne intereseze pana in 29 iulie, decat mobilizarea oamenilor. Basistii sa stea acasa, fiindca si-asa traiesc intr-o lume paralela.
Tot ce au facut ramasitele regimului antinational Basescu a fost sa discrediteze Romania si sa mute atentia asupra acestei diversiuni care plaseaza tara noastra intr-o situatie atat de revoltatoare cum n-a mai fost din 23 august 1939 si 30 august 1940. Numai ca acum nu vom repeta erorile de atunci si nici contextul international nu mai e acelasi. O iesire a Romaniei din UE ar zdruncina stabilimentul.
Atunci era o vorba in tara cu privire la Carol al II-lea, citata de Ivor Porter in "Operatiunea Autonomous": "Fie tronul cat de mic/Eu nu abdic".
Niste jagardele isi dau cu presupusul ce sa facem in tara noastra, din cauza ca tradatorii de neam si tara lucreaza pentru vanzarea - totala - a tarii. Regimul Basescu va sfarsi la Curtea Martiala.
Miza votului la referendum se radicalizeaza: DA LA REFEERENDUM, DA PENTRU ROMANIA.
Prin noi insine!
P.S. Ati gresit enorm, habar n-aveti ce va asteapta! USL mai are cel putin trei solutii de rezerva. Pentru referendum. Pentru demis Basescu.
UPDATE. E superb ca iese Basescu, sa-i vada lumea fata infecta, sa nu cumva sa uite.