DeCeNews: Cine sunt membrii PDL care nu il sustin pe Basescu

Cristian Boureanu a anuntat ca in aceasta campanie sustinatori lui Basescu vor respecta sloganul "Vara asta se poarta alb". La prima actiune publica, mai multi lideri ai PDL au omis sa respecte aceasta regula. Printre cei care nu s-au imbracat in alb se numara si Gheorghe Albu, care a venit intr-o camasa cu dungi.
Sapte parlamentari au venit imbracati in alte culori, printre acestia afandu-se fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabara, care avea o camasa cu nuante de verde, Ioan Oltean imbracat intr-o camasa cu dungi albe si albastre, Gheorghe Albu care purta o camasa in dungi albastre, rosii si albe, iar Daniel Buda in nuante de crem si maro.
Intrebat de ce nu a respectat sloganul ales de partid, "Vara asta se poarta alb", Ioan Oltean a spus ca are si culoarea alba printre nuantele camasii pe care o purta.
Au existat insa si membrii ai PDL care au respectat indicatiile venite pe linie de partid. In alb s-au imbracat cei mai multi dintre membrii Colegiului Director, in frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda, Roberta Anastase.