Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare :

PDL Timis repeta ilegalitatile din 2008

Constat, cu regret si dezgust, faptul ca PDL Timis continua si acum aceleasi practici electorale abuzive si ilegale. Dupa ce Partidul Democrat Liberal si-a batut joc de cetatenii Romaniei, dupa ce au izolat politic si administrativ judetul Timis, oamenii lui Constantin Ostaficiuc repeta exact ceea ce au facut in anul 2008.
Atunci, au intoxicat presa locala si centrala cu un material contrafacut, menit sa-l victimizeze pe cel care s-a autointitulat Brandul politic al Timisului.
Acum, au tiparit sute de afise prin care induc mesajul potrivit caruia primarii USL in functie l-ar sustine pe Ostaficiuc in cursa pentru presedintia Consiliului Judetean Timis. Aceleasi metode ieftine si penibile de a incerca pacalirea electoratului. Pentru ca nu au ce sa le comunice alegatorilor din judet, pedelistii au pus la cale ceea ce stiu ei mai bine: o mare diversiune.
Am incredere ca institutiile statului isi vor face datoria si vor clarifica situatia identificata la tipografia unde au fost descoperite respectivele materiale.

Senator Ilie Sarbu
Lider al Grupului Parlamentar PSD