Blogul lui Constantin Gheorghe: Deci la vot, la vot, la vot!

Prieteni, un singur sfat va dau: votati! Treaba voastra cu cine votati. Sunt alegeri locale, fiecare isi stie mai bine interesele, si stie la fel de bine cine i le-ar reprezenta cel mai bine. Sunt insa si alegeri cu un pronuntat caracter politic. Si, prin votul politic PDL, implicit si traian basescu, trebuie sa primeasca o severa corectie. Care are si un rol de lovitura preemtiva impotriva USL: "baieti, atentie! Beliti bine ochii, deschideti urechile! Ce pateste PDL acum e nimic pe langa ce-o sa patiti voi, daca ne dezamagiti!"
Multi spun ca a fost o campanie anosta. Fie! Dar eu m-am simtit al dracului de bine in campania asta, dupa 22 de ani de isterie politica. Cred ca la fel de bine v-ati simtit si voi. A disparut agresivitatea aia tembela, violenta mesajelor. Lumea a venit la centru, respinge extremele. Nu mai behaie nici Becali, nu mai face vocalize nici Vadim, si, in general, fiecare isi vede de felia lui.
Sunt sincer cu voi. Alegerea mea e clara: USL la votul politic, Consiliul General si Consiliul de sector, Chiliman la sector, Oprescu la Capitala. De ce? Pentru ca si Chiliman, si Oprescu, desi nu au multumit pe toata lumea, au facut ceva, dupa patru ani mi-e un pic mai bine. Si nu uitati: au fost trei ani de criza! Sigur, se putea mai mult. Dar de obicei mai binele e dusmanul binelui.
Si inca ceva: avem tot dreptul sa ne plangem de alesi, sa-i cenzuram, sa-i tragem de urechi. Dar, prieteni! Principalii vinovati de felul in care arata colectivitatile, orasele, comunele, suntem noi! Ne comportam iresponsabil, mizerabil, distrugem tot pe ce punem mana. Faptul ca primarul a incarcat nota pentru mobilierul urban nu ne da dreptul sa-l distrugem sau sa-l furam. Pentru pedepsirea primarilor exista DNA.
Asa ca, atentie! Alesii nostri vor fi mai buni daca si numai daca noi vom fi mai buni! Iar refuzul votului nu este o solutie. Deci la vot, la vot, la vot!