Antena3 informeaza: Roberta paraseste scaunul din Camera Deputatilor? PDL este dispus sa o sacrifice si sa ii ofere sefia CJ Prahova

Potrivit site-ului pesurse.ro pedelistii nu sunt de acord s-o schimbe pe Roberta Anastase de dragul opozitiei. Cel putin asa sustin declarativ... Asta nu exclude insa posibilitatea ca in fruntea Camerei Deputatilor sa fie, in curand, alta persoana. In acest fel USL s-ar putea intoarce in Parlament si criza politica sa se mai domoleasca.
Totul a pornit cu vreo zece zile in urma, cand, pe surse, s-a aflat ca pe Roberta Anastase o tenteaza sa-si schimbe de buna voie job-ul. Mai exact, se spune ca aceasta ar vrea sa inlocuiasca presedintia Camerei Deputatilor cu aceea a Consiliului Judetean Prahova, rocada binemeritata, in opinia democrat-liberalei, si care, cu siguranta, ii va aduce mai multe satisfactii profesionale.
Vanturata mai intai la nivel de barfa politica, informatia a primit o confirmare indirecta sambata seara, din partea Elenei Udrea sustin colegii de la National.
Intrebata fiind daca PDL ar fi dispus sa o schimbe pe Roberta Anastase la cererea Opozitiei, a raspuns sec: "Nu, nu din acest motiv". Mai pe romaneste, Udrea a sugerat ca, in curand, la sefia Camerei Deputatilor va fi instalat un alt pedelist. Pe de alta parte, "coincidenta" face ca Roberta Anastase sa fi fost, in ultima vreme, ciudat de activa in judetul sau natal.