Blogul Roxanei Iordache: MESAJ CATRE CRIN ANTONESCU

Am promis ca scriu altceva dupa postarea anterioara si a trebuit sa aman din cauza ca s-a revarsat paharul urmarindu-l pe Crin Antonescu la Antena 3.
A avut mai multe iesiri televizate in ultima vreme si toate enervante. Dar azi si-a batut propriu-i record. Pur si simplu nu-l mai suport. Suficienta lamentabila, crede ca daca sta si asteapta sa-i pice presedintia si isi cultiva burta in tot acest timp lumea va pica pe spate si il va vota neconditionat. Vorbeste pana plictiseste. Ca sa nu spuna nimic. Nimic. Nici macar analiza buna nu mai face, daca asta ar insemna opozitia, sa constate ceea ce oamenii exasperati stiu deja. Mult mai bine, pentru ca traiesc pe pielea lor. Spre deosebire de imbuibatii din Parlament. Indiferent de culoare.
Ce poate fi mai stupid decat o opozitie care nu face decat sa vina la televizor si sa le spuna oamenilor cat de rai sunt guvernantii?
Opozitie a facut Ludovic Orban, cu adevarat, azi, a fost ca si cum s-ar fi pus de-a curmezisul ca baiatul ala din Piata Tian-an-Men. Asta e opozitia adecvata starii de fapt infractionale in care ne aflam si ne aflam in pericolul pierderii fiintei nationale. Care, saraca, abia mai respira. Si asta doar datorita terapiei intensive pe care i-o aplica pronia. Si de fapt, chiar si ce-a facut Ludovic azi e prea putin. Dar e ceva. Important: faptul ca ne reprezinta. Comparabil cu reusita lui Calin Tariceanu si Puiu Hasotti de a lovi in moalele capului puterea prinsa cu pantalonii - ca sa nu zic garda - jos, cand au obtinut votul parlamentar pentru discursul Majestatii Sale Regelui Mihai in Parlament.
Atitudinea levantina a lui Crin Antonescu - despre Ponta chiar n-are rost sa mai amintesc - risca sa confirme propaganda nemernica a regimului Basescu privind lipsa de alternativa. Ceea ce e fals. Dar nu asta e alternativa. Nu asta. Nu asa.
Crin Antonescu e exasperant pentru ca poate nelimitat si e plafonat. Balteste intr-o suficienta insuportabila. Sigur ca oricum il votez, as vota si o broasca raioasa numai sa scapam de astia. Dar nu noi suntem esantionul reprezentativ. Noi suntem exceptia. Regula sunt cei permeabili la manipulare. Ca dovada sondajul IMAS in care USL are sinistru de putine procente, doar in marja de eroare peste 50 la suta, iar Antonescu doar 27-28 la suta la incredere, ceea ce oricum nici nu coincide cu intentia de vot.
Dar nu le pasa, vor zice ca sunt eu exagerata. Si vor balti in continuare. Dupa care se vor trezi tot in opozitie, la anul. Pe salarii - ca sa nu mai vorbim de venituri fara numar si fara fiscalizare - de zece ori mai mari decat populatia care moare de foame. Si pe un maldar de morti.