Ziua Veche informeaza : Gigi Becali: Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap
Un nou circ se deschide pe centura politicii romanesti. Vadim si Gigi Becali au reinceput schimbul de amabilitati, ca intre europarlamentari alesi pe aceeasi lista. Vadim zice ca Gigi e handicapat, iar Gigi ca Vadim nu e sanatos la cap.
"Este adevarat ca el m-a scos din puscarie, fapt pentru care ii multumesc si ii voi fi recunoscator toata viata. Dar si el trebuie sa-mi multumeasca ca eu l-am facuteuroparlamentar. Asta este problema. Jignitor nu am sa-i raspund. Il rog frumos sa termine cu injuraturile pentru ca apoi ma apuc si eu sa-i raspund la fel. Sa-i multumeasca lui Basescu ca mi-a cerut odata la un meci sa-l las in pace. Da, Basescu mi-a spus sa-l las in pace. Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap, e bolnav si de oameni bolnavi nu te iei", a declarat pentru Realitatea.net, Gigi Becali.
Reactia lui Gigi Becali vine dupa ce Vadim a declarat despre acesta ca "e handicapat in ultimul hal. I-am zis si in fata si sunt singurul de care ii e frica. Nu zice nimic. Dar eu tin la el, are o inima de aur. Si asa l-am scos din puscarie, ca si acum era detinutul de serviciu, o luna era in puscarie, o luna era liber".
In primavara lui 2009, cand Becali era arestat, Vadim Tudor l-a inclus pe listele PRM pentru europarlamentare, iar impreuna cei doi au intrat in Parlamentul European.