Romania Libera informeaza: Urban: "Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE!"
Senatorul PDL Iulian Urban scrie pe blog ca nu Anders Behring Breivik a comis atentatul din Norvegia, ci actualii lideri ai UE care "au bagat europenilor pe gat multiculturalismul" si nu s-au opus "colonizarii musulmane", generand in schimb gesturi criminale precum cel al scandinavului, relateaza NewsIn.
"Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE! Stiu ca pare socant sa iei in discutie o asemenea ipoteza insa ea este cat se poate de reala. Exista milioane de nationalisti in Europa, continent lovit de multiple atentate savarsite de musulmani", scrie pe blog pedelistul, care analizeaza apoi clivajul intre "europenii nativi" si musulmani sau tigani.
"In 25 de tari UE conduc partide de dreapta (in curand vor fi 26, in Spania dreapta e considerata deja castigatoare), stanga a fost eliminata de catre electori furiosi pentru politica iresponsabila de si . Franta sau Italia au creat isterii nationale impotriva tiganilor, Franta a interzis burka, in Ungaria defileaza detasamentele anti-tiganesti , adica politicienii europeni imping constient sau nu politica europeana catre o forma de extremism ce transforma Europa in cazanul de pulbere al planetei", mai spune Iulian Urban.
El se arata apoi mirat ca europenii au ramas atat de toleranti fata de migratie si islamizare incat "din cei 550 de milioane de europeni nativi ai UE, s-a gasit doar unul care sa savarseasca un act de mare si inutila cruzime". "Asta spune multe despre incredibila toleranta si rabdare (inca) a europenilor. Imaginati-va reactia Chinei sau Rusiei in aceeasi situatie, a dictaturilor arabe (doar vedeti ca nu ezita sa-si masacreze propriile popoare). In acest haos extremist este uimitor ca doar un singur european a apasat pe tragaci pentru a exprima frustrarea fata de indiferenta si ipocrizia clasei politice europene in fata islamizarii si imigratiei ilegale care pun in pericol (conform discursului public) intreaga civilizatie si cultura europeana", opineaza senatorul de Ilfov.