Hotnews a intrat in posesia discursului sustinut de liderul PSD in fata primarilor din Arges. Liderul PSD a fost insotit si de Viorel Hrebenciuc.
"Trebuie sa le aratam ca nu ne este frica si ca ce ni se intampla noua li se poate intampla tuturor romanilor. L-am vazut aseara pe Costica Nicolescu si vreau sa va transmit multumirile lui si ale mele pentru curajul de care ati dat dovada aseara. Trebuie sa transformam asta in razboiul romanilor cu Basescu si PDL. Nu conteaza ca iarasi au luat un primar din sala sau daca va cheama la DNA. Eu zic ca putem merge toti la DNA. Protestul nostru trebuie sa fie impotriva PDL. Vrem o justitie adevarata nu una care sa ii apere pe Mircea Andrei. Pe Udrea pe Ridzi si pe ceilalti. Nu lasati sa se creada ca aparam pe cineva ca e pesedist. Aparam un om cinstit si o sa aparam orice om cinstit impotriva lu‘ Basescu. Pana la urma cand ii vom invinge trebuie sa ii pedepsim pe cei care ne-au adus in aceasta situatie".
Ponta intreaba sala cum sa procedeze partidul? Unde sa protesteze? Sala ii raspunde: La pedeleu! Cineva urla: Sa iasa Mircea Andrei din judet, sa plece! In final Ponta spune ca protestul trebuie sa se concentreze la Curtea de Apel la judecarea recursului dar si la sediile PDL.
La microfon a fost si Viorel Hrebenciuc, pentru a-si manifesta solidariatea cu Nicolescu: "Am venit aici fara sa am aprobarea presedintelui Victor Ponta. Am venit pentru ca am simtit ca trebuie sa fiu alaturi de organizatia de Arges cea mai buna organizatie PSD din toata tara si sa va asigur de tot sprijinul. Ce vreau sa va spun despre Costica Nicolescu? Organizatia de Bacau este alaturi de el. Adica acuma il acuza de fondurile PHARE. Ce daca a mai incalcat un articol de lege? Nu a dus acasa ci a facut pentru oamenii din judet".