Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Ultimele tendinte in moda, prezentate la Bucharest Fashion Week
Deputata Raluca Turcan va fi una dintre surprizele de pe podiumul editiei din acest an a Bucharest Fashion Week, festival care va avea loc in perioada 30 aprilie-2 mai, la World Trade Center.
Participarea deputatei PDL la eveniment are, insa, un scop caritabil.
"Am acceptat invitatia prietenei mele Galina pentru ca vreau sa donez banii pe care-i vom obtine pentru rochia pe care o prezint unei fetite foarte talentata din Sibiu, Dominique Simionescu. In felul acesta vreau sa reusim sa-i acoperim cheltuielile pentru a participa la festivalurile Mamaia copiilor si Cerbul copiilor. O fac in scop caritabil, nu pentru ca mi-am descoperit veleitati de fotomodel", a declarat Raluca Turcan.
Cea de-a 12-a editie a Bucharest Fashion Week se va desfasura in perioada 30 aprilie - 2 mai, la World Trade Center. Aici isi vor prezenta colectiile atat designeri autohtoni, cat şi internationali. Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Azzara by Mirela Pellegrini, Ersa Atelier, BSB sunt doar o parte dintre creatorii invitati la Bucharest Fashion Week.