Joi seara, la Liceul "Matei Basarab", locuitorii din cartierul Nord s-au intalnit cu primarul Mircia Gutau, cu reprezentanti ai SC Electrica, CET Govora, SC ETA SA, SC ACVARIM SA, SC Distrigaz Sud, Politiei de Proximitate, Politiei Comunitare, SC URBAN SA, directori si consilieri din cadrul primariei.
Gutau nu a alocat mult timp prezentarii lucrarilor executate de primarie in cartier anul trecut, dar a detaliat programul pentru 2007 al municipalitatii. Proiectele referitoare la aceasta zona cuprind construirea de parcari, demolarea baracilor si cotetelor construite intre blocuri, amenajarea a cel putin doua locuri de joaca moderne si a mai multor spatii verzi, extinderea iluminatului public, modernizarea statiei de autobuze de pe strada Nicolae Titulescu si realizarea unui refugiu in zona haltei CFR, modernizarea strazii Campului, asfaltarea tuturor strazilor din zona CPL, precum si modernizarea zonei de la Cati si Sile. Municipalitatea mai are in plan construirea unui club al pensionarilor si a unei piscine acoperite la Liceul "Matei Basarab", precum si solutionarea problemei cainilor vagabonzi.
Locuitorii zonei Nord au ridicat si ei probleme dintre cele mai diverse: modelul copertinelor pentru masini, programul de reabilitare termica a blocurilor, problemele la conductele de recirculare a apei calde, neregulile tehnice care scad confortul termic in apartamente, mansardarile, aleile neasfaltate si gunoaiele de pe Dealul Cetatuia.