Link YouTube: https://youtu.be/rh8HGqcWskMCunoscuta publicului in special datorita unor hituri precum Amor, care a adunat peste 120 de milioane de vizualizari pe YouTube, Prima oara, Piesa mea preferata, Vara rece, Change si VIP, in colaborare cu Puya, Kamelia revine cu un nou single: Cuidado, alaturi de Doddy. Piesa este compusa si produsa de catre George Hora, fratele frumoasei artiste, si este al treilea single al ei in limba spaniola.
Mi-am dorit ca videoclipul sa ma reprezinte in totalitate si de aceea m-am ocupat personal de imaginea mea, gandind in detaliu absolut tot ce tine de tinute, make-up si hairstyle. Asa sunt eu, ma implic trup si suflet in tot ceea ce fac, iar cu fiecare proiect incerc sa creez ceva nou, special. Imi place sa ma reinventez", spune Kamelia.
Imi doream de foarte mult timp sa colaborez cu Kamelia, iar Â'CuidadoÂ' m-a captivat inca de la prima ascultare. Pentru mine Studio 66 e ca o familie, si mereu lucrez cu drag la piese impreuna cu George si Kamelia, adauga Doddy.
Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc, iar de montaj s-a ocupat fratele artistei, George Hora.
Cuidado prezinta o Kamelia sexy, provocatoare, cameleonica, ce reuseste sa te surprinda de fiecare data si care te face sa intri in starea piesei si sa traiesti alaturi de ea fiecare cuvant pe care il canta.