La cinema va avea in curand premiera filmului Charlie's Angels (2019) - Ingerii lui Charlie.
Regia: Elizabeth Banks
Cu: Kristen Stewart, Noah Centineo, Naomi Scott, Elizabeth Banks, Ella Balinska
Gen film: actiune, aventuri, comedie
Durata: 118 minute
Premiera in Romania: 29.11.2019
Regizoarea Elizabeth Banks se afla la carma productiei in care isi ia zborul o noua generatie de ingeri neinfricati ai lui Charlie. In viziunea indrazneata a lui Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott si Ella Balinska sunt cei trei ingeri care lucreaza pentru misteriosul Charles Townsend, a carui agentie de securitate si investigatii s-a extins in toata lumea. Avand cele mai destepte, curajoase si pregatite tinere, echipele de ingeri din toata lumea, conduse de mai multi Bosley, se ocupa acum de cele mai dure misiuni de pretutindeni. Scenariul a fost scris de Elizabeth Banks dupa o povestire de Evan Spiliotopoulos si David Auburn.
Columbia Pictures prezinta in colaborare cu Perfect World Pictures si 2.0 Entertainment, o productie Brownstone / 2.0 Entertainment / Cantillon Company, filmul lui Elizabeth Banks, Charlie's Angels/Ingerii lui Charlie. Rolurile principale sunt interpretate de Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Noah Centineo si Patrick Stewart. Regia ii apartine lui Elizabeth Banks. Producatorii sunt Doug Belgrad, Elizabeth Cantillon, Max Handelman si Elizabeth Banks. Scenariul este semnat de Elizabeth Banks. Povestirea le apartine lui Evan Spiliotopoulos si lui David Auburn.
Producatorii executivi sunt Matthew Hirsch, Leonard Goldberg, Drew Barrymore si Nancy Juvonen. Directorul de imagine este Bill Pope, ASC. Scenografia a fost realizata de Aaron Haye. Montajul a fost executat de Alan Baumgarten, ACE. Costumele sunt creatia lui Kym Barrett. Muzica ii apartine lui Brian Tyler, iar mixajele muzicale lui Julianne Jordan si Julia Michels.