Anul 2019 este Anul Cartii. Cu aceasta ocazie, agentiile de presa anunta ca Libraria Integral plateste cititorii ca sa ia o carte! Este o librarie micuta, dar generoasa. Aici, scriitorul Dan Silviiu Boerescu sustine in fiecare zi de marti un show live cu carti si gustari certificate Bucatarescu. Zilnic, cei care trec pragul librarie primesc cadou 1 leu pentru fiecare carte aleasa, care de asemenea nu costa nimic!
- Editura Integral lanseaza o initiativa senzationala: Integral Booktique. Cea mai mica librarie din Bucuresti isi propune sa fie - pe langa un spatiu de prezentare si promovare a cartii - un veritabil centru cultural, gazduind lansari de carte, expozitii de fotografie si arta, evenimente de PR, workshopuri si evenimente pentru copii, proiectii cinematografice si spectacole teatrale. Situata intr-o zona ultracentrala, pe bulevardul Magheru, la parterul hotelului Ambasador, libraria Integral se adreseaza trecatorului de pe strada, incercand sa il atraga spre carte cu abordari creative, unele dintre ele reprezentand premiere absolute.
- In fiecare marti, la Integral Happy Hour, scriitorul Dan Silviu Boerescu prezinta un show live si se intalneste cu cititorii, oferindu-le acestora, pe langa autografe, covrigi, prajituri si alte surprize culinare certificate de Bucatarescu.
- Cea mai recenta surpriza oferita de libraria Integral o constituie oferta de carti cu preturi negative, ceea ce reprezinta o adevarata premiera mondiala.
- In fiecare zi, la Libraria Integral, cititorii care aleg o carte (sau mai multe) din selectia zilei NU platesc nimic si primesc 1 leu pentru fiecare volum dorit.
- Integral Booktique este prima librarie din lume care plateste cititorii ca sa ia carti!