- Cum te imbraci sa arati bine, dar si sa te simti bine?, a fost intrebarea serii in cadrul evenimentului GIRLS NIGHT OUT organizat de brand-urile INGA VALERIE, AMAZING si LAURA OLARU.
Modul in care ne imbracam si hainele, accesoriile pe care le purtam reflecta stilul de viata si personalitatea noastra. Trebuie sa avem curajul sa experimentam pentru ca imaginea noastra sa capete un contur propriu.
Unice si originale, creatiile Inga Valerie ofera incredere si personalitate oricarei femei care-si doreste sa iasa din tipare.
Asa cum stim cu totii ca accesoriilor bine alese pot duce o tinuta la un cu totul alt nivel, de asemenea, stim ca accesoriile completeaza tinuta si arata ca ne-am implicat in alegerea pieselor vestimentare si nu am aruncat pe noi primele lucruri pe care le-am gasit in dressing. Si pentru ca frumusetea sta in detalii, brandul danez de bijuterii si ceasuri Amazing, alaturi de Laura Olaru, designerul din spatele brandului de genti si pantofi cu acelasi nume, au completat tinutele cu cele mai cool accesorii.
In cadrul evenimentului a fost organizata o tombola unde participantele au castigat vouchere de cumparaturi pentru completarea tinutei si obtinerea unui look emblematic si de neegalat.
Un eveniment pentru femeile care nu intorc capul dupa orice schimbare de trend, ci adapteaza totul stilului lor personal si lucrurilor care le motiveaza. O femeie care este dispusa sa depaseasca orice obstacol pentru a avea succes, o femeie Amazing care stie ce vrea,nu ce vor ceilalti,nu ce-I cere societatea.
Girls Night Out! Dare to be Amazing! Daca ai ratat acest eveniment nu este nici o problema. Urmatorul va fi in luna noiembrie, in magazinul Amazing Jewelry din Bucuresti Mall. Tema evenimentului de aceasta data va fi Truth or Dare, unde experti din lumea modei, a stilului, a designului ne vor ajuta sa schitam o garderoba chic si moderna, care ne poate descrie de la o singura privire. Stay tuned!