De ce nu trebuie sa ratezi la cinema GEMINI: CONSPIRATIA?
Pentru ca Will Smith se va infrunta cu el insusi intr-o versiune mai tanara.
De ce nu trebuie sa ratezi la cinema GEMINI: CONSPIRATIA?
Pentru ca este regizat de vizionarul Ang Lee, cel care ne-a adus pe marile ecrane filme precum Viata lui Pi sau Tigru si Dragon.
Pentru ca formatul este o premiera absoluta in Romania!
Dar ce este? De ce nu trebuie sa ratezi la cinema GEMINI: CONSPIRATIA?
Pentru ca formatul este o premiera absoluta in Romania!
Dar ce este? Este un format digital revolutionar cu o rata de 60 de cadre pe secunda - mai mult decat dublu fata de rata traditionala pe secunda a filmelor - ceea ce ofera spectatorului o experienta amplificata de imersie totala in formatul 3D.
Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secunda, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, reda imaginile mai aproape de ochiul uman decat a fost posibil vreodata, aducand privitorul chiar in mijlocul actiunii.
Mai multe imagini inseamna mai multa profunzime, permitand, astfel, spectatorului sa vada si sa perceapa mult mai multe detalii intr-un cadru.
Acest mix de performanta tehnologica si actiune aduce pe marele ecran viziunea intacta a spectacolului vizual creat de regizor.
Acest progres in naratiunea vizuala ofera spectatorilor cea mai fascinanta si mai captivanta experienta cinematografica din tot ce poate oferi o sala de cinema in acest moment.