Yeti - Omul Zapezilor, pe primul loc in box office-ul nord-american: Animatia a incasat peste 20 de milioane de dolari in weekendul premierei.
Animatia Yeti - Omul Zapezilor/ Abominable, de Jill Culton si Todd Wilderman, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 20,85 de milioane de dolari in weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Animatia a incasat peste 20 de milioane de dolari in weekendul premiere. Animatia Yeti - Omul Zapezilor este pe primul loc in boxx office-ul nord-american
Lungmetrajul Abominable, dedicat intregii familii, prezinta povestea lui Yeti, care s-a ratacit prin lumea noastra si are nevoie de ajutor ca sa se poata intoarce in universul lui magic, potrivit Cinemagia.
Liderul saptamanii trecute, drama de epoca Downton Abbey, a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 14,5 milioane de dolari. Filmul regizat de Michael Engler este bazat pe renumitul serialul britanic omonim. Actiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, in vila din tinutul Yorkshire a contelui si contesei de Grantham si urmareste viata aristocratica a familiei Crawley si a servitorilor sai in timpul domniei regelui George al V-lea. Clasele sociale prezentate in film, nobilimea si servitorii, alterneaza de-a lungul actiunii si se intrec pentru a capta cat mai avid atentia spectatorului.