ADEVARUL: Incepe cea de-a 9-a editie a festivalului Black&White Motor Fest. Doua zile de distractie pe malul Dunarii (Autoare: Ionela Stanila)
Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest. Cele mai puternice motoare si peste 1.000 de motociclisti echipati in costume de piele, accesorizate cu tinte, lanturi, inele, unghii vopsite in negru si bocanci vor incinge atmosfera.
Membrii Choper Academy se reunesc timp de 2 zile la Calarasi. Sunt doua zile de relaxare si distractie in care avem si o tombola, iar premiul oferit este un motor (Cafe Racer), au anuntat organizatorii. Festivalul are loc in perioada 2-4 august, pe malul Dunarii, in Calarasi, in apropierea Complexului Albatros Podul 4, situat pe Soseaua Chiciului nr. 7. Complexul dispune de spatiu de campare, toalete si dusuri, plaja, hotel, restaurant si multe alte facilitati.
Distractie la maximum, bere rece la dozatoare, concursuri cu premii, concerte rock, foc de tabara, parada moto si alte surprize sunt ingredientele spectacolului. In fiecare seara urca pe scena trupe rock.
- Vineri, 2 august, concerteaza Trooper, Rammsturm(Tribut Rammstein), First Division si Gili Barbu (Folk la foc de tabara).
- Sambata, 3 august, distractia este intretinuta de Kempes, Magica, Over Band, Sanctuar si Bolek (folk la foc de tabara).
Motoarele sunt parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu supravegheat. Pretul de intrare la petrecere, pe perioada celor 2 zile, este de 25 lei. Cazarea se poate face la cort, gratuit sau contra cost la hotelul din complex.

(Sursa: adev.ro)