The Motans pregateste primul concert de anvergura din cariera sa, The Motans Grand Concert, care va avea loc pe 31 mai 2019, la Arenele Romane, iar pregatirile sunt in plina desfasurare. Show-ul, organizat in parteneriat cu LIDL si powered by KISS FM, promite sa fie unul de referinta, iar Delia este artista care definitiveaza lista invitatilor speciali alaturi de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat dupa lansare. Fiecare colaborare pe care au avut-o The Motans si Delia a fost un succes. Weekend, primul lor duet, are peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube si a fost declarat piesa anului 2017. Ramai, piesa lansata acum o luna, cumuleaza deja peste 9 milioane de vizualizari si a fost #1 in trending YouTube timp de o saptamana de la lansare. In topul MediaForest, piesa s-a clasat pe data de 2 mai pe #1 in topul Radio Romanesc si pe #2 in topul Radio Mix International & Romanesc. Din playlist-ul The Motans Grand Concert nu vor lipsi piesa de debut Versus care a devenit un adevarat fenomen pe piata muzicala, Inainte sa ne fi Nascut, Jackpot sau POEM feat. Irina Rimes. The Motans a reusit de-a lungul timpului sa creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii si a versurilor, ci si a imaginilor pe care le impleteste perfect, daruind experiente in care oricine se poate regasi.

Biletele se pot achizitiona pe https://bilete.themotans.com/

Piesa Versus a inregistrat, pana in prezent, peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube. Inainte sa ne fi nascut, piesa cu peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube, a avut o ascensiune rapida, a ocupat locul 1 in topurile radio inca din prima luna, unde a ramas timp de mai multe saptamani la rand. My Gorgeous Drama Queens este primul album The Motans si a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numara August, Nota de plata, Versus, Drama Queen, Friend Zone, 1000RPM, dar si Weekend.
Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.