La cinema, puteti viziona in curand filmul La cinci pasi de tine, in regia lui Justin Baldoni.
Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson
Gen film: drama, romantic, dragoste
Durata: 116 minute
Premiera in Romania: 03.05.2019
Doi adolescenti grav bolnavi, ale caror vieti atarna de un fir de ata, se cunosc intr-un spital si se indragostesc iremediabil. Filme-carti.ro va prezinta un fragment in avanpremiera din volumul La cinci pasi de tine, de Rachael Lippincott, Mikki Daughtry si Tobias Iaconis, titlu in curs de apariție la Editura Litera - lansare la jumatatea lunii aprilie 2019. Traducere de Adriana Badescu.
Oare poți iubi pe cineva pe care nu-l poti atinge niciodata?
Stella Grant simte nevoia sa-si planifice viața pas cu pas - poate pentru ca plamanii ei bolnavi, pe care nu-i poate controla, i-o guverneaza oricum, trimitand-o periodic in spital, inca din copilarie. In momentul de fata, Stella trebuie sa-si planifice foarte bine viața pentru a nu pierde locul pe lista beneficiarilor unui transplant de plamani, care-i va asigura cinci ani de existenta fara probleme. Pentru asta e obligata sa stea in permanenta la sase pasi de oricine i-ar putea transmite o infectie pulmonara. Sase pasi. Fara exceptii.
Will Newman este exact persoana de care Stella trebuie sa se fereasca. Lui Will nu-i pasa de reguli, de tratamente, nu-si respecta orarul de medicatie si abia asteapta sa implineasca optsprezece ani ca sa-si decida singur soarta. Vrea sa plece sa vada lumea - nu doar spitalele ei. Mai mult, Will o poate infecta pe Stella cu o bacterie mortala.