Pe 21 aprilie, trupa AZUR aniverseaza 40 de ani printr-un spectacol grandios la Sala Palatului. Inca de la inceput, Nelu Vlad si-a dorit special aceasta data, tocmai pentru a oferi la zi de mare si sfanta sarbatoare o alta aniversare.
Nelu Vlad are si un mesaj pentru romani, inainte de spectacolul Petrecere la Palat - 40 de ani AZUR: https://youtu.be/4N1mMkspJFQ
Trupa AZUR bucura inimile romanilor de 40 ani. Muzica lor s-a auzit la mii de petreceri, iar sute de mii de romani care isi serbeaza numele de Sfanta Zi a Floriilor au petrecut, de-a lungul celor 40 de ani, pe muzica trupei infiintata de Nelu Vlad.
In 21 aprilie, la Sala Palatului, imi voi deschide glasul si sufletul intr-un concert diversificat si sper ca atunci cand voi canta cei prezenți sa cante cu noi Mai intoarce, Doamne, roata!, asa cum o cantam cand eram tineri si fericiți.
Alaturi de trupa va fi Orchestra Nationala Mugurel sub bagheta dirijorului Ioan Dascal. Mona, Regina noptii, La o masa, Cenusareasa, Pe nisipul de la mare”, Te-am crescut, copile, Șatra”, Lantul de iubire sunt doar cateva dintre melodiile celebre care sunt apreciate si acum si care se vor auzi pe 21 aprilie 2019 la Sala Palatului.
Amfitrioana evenimentului este doamna Corina CHIRIAC, cea care va si susține un recital. Alaturi de ea, pe scena, va fi Asociația Folclorica Valea Prahovei - un ansamblu inființat in 2014, format din tineri dansatori, fosti sau actuali membrii ai marilor ansambluri folclorice profesioniste sau de amatori din țara.
Desi avea anunțata prezența, Gheorghe Gheorghiu regreta ca nu mai poate fi prezent la acest eveniment pe care il avea aproape de suflet. Din pacate, el trebuie sa ramana pe teritoriul Statelor Unite ale Americii pana in data de 22 mai, din considerente legislative legate de actele sale. Mesajul sau pentru romani poate fi vazut aici: https://youtu.be/DH6cuo2Qm-A
Biletele s-au pus in vanzare astfel:
Categoria VIP - 200 lei (intalnire cu artistul)
Categoria 1 - 150 lei
Categoria 2 - 120 lei
Categoria 3 - 90 lei
Categoria 4 - 50 lei
Biletele se pot achiziționa: Iabilet (: https://www.iabilet.ro/bilete-nelu-vlad-si-azur-petrecere-la-palat-40-de-ani-de-muzica-38323/), Eventim, Bilet.ro, Myticket, Entertix si de la Sala Palatului.